Loading...
 

Υπηρεσίες

3D ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Όταν λέμε επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα εννοούμε τα γράμματα τα οποία έχουν κάποια οντότητα τρισδιάστατη. Τα γράμματα αυτά  μπορεί να είναι φωτεινά ή μη φωτεινά. Τα φωτεινά γράμματα μπορεί να φωτίζονται στην όψη –με plexiglass – ή να φωτίζονται με οπίσθιο κρυφό φωτισμό δημιουργώντας περιμετρικά του 3D γράμματος ένα φωτοστέφανο το οποίο προσδίδει ιδιαίτερη αίσθηση όταν ανάβει. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής του σχεδίου που εσείς θα επιλέξετε ή θα προτείνετε. Δεν υπάρχει περιορισμός στο σχήμα, όγκο ή διάσταση

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΦΩΤΕΙΝΕΣ & ΜΗ ΦΩΤΕΙΝΕΣ

Οι επιγραφές τοποθετούνται στην πρόσοψη του καταστήματος κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο για μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο. Ο φωτισμός δημιουργείται από λάμπες LED για εξοικονόμηση ενέργειας. Οι επιγραφές αλουμινίου είναι μια οικονομική λύση διαφήμισης δίνοντας επίσης ένα καλό αποτέλεσμα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Στην Eurosign διαθέτουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα ψηφιακών εκτυπώσεων και εξοπλισμό που μπορεί να εγγυηθεί απίστευτα αποτελέσματα, ό,τι και αν ζητήσετε. Μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε γραφικό σε διάφορα υλικά όπως μουσαμάς, αυτοκόλλητο, OneWayVision®, ταπετσαρία, καμβά και πολλά άλλα.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ο πιο πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης είναι η κινητή διαφήμιση μέσω της κάλυψης των εταιρικών αυτοκίνητων ο οποίος παρέχει ισχυρό πλεονέκτημα στον διαφημιζόμενο. Έχουμε την δυνατότητα της ακριβούς αποτύπωσης του δημιουργικού σας.

ΠΥΛΩΝΕΣ

Οι πυλώνες αποτελούν μια έξυπνη λύση επιγραφής ή και σήμανσης χώρου. Κατασκευάζονται κυρίως από προφίλ αλουμινίου με ηλεκτροστατική βαφή πούδρας ή ανοδίωσης και ακρυλικά η συνθετικά υλικά. Είναι φωτιζόμενοι μίας δύο η περισσότερων όψεων. Προσφέρονται ακόμη για προώθηση προϊόντων σε εκθέσεις και παρουσιάσεις.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Συστήματα σήμανσης χώρων από συναρμολογούμενα μέρη που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα υλικών, κατασκευής και σχεδίασης για να δίνουν λύσεις στις τρέχουσες αλλά και στις μελλοντικές ανάγκες. Η Eurosign μελετά, εισάγει ,κατασκευάζει, τοποθετεί και υποστηρίζει τα συστήματα που προτείνει .

Είναι κατάλληλα για κτιριακά συγκροτήματα όπως νοσοκομειακές μονάδες, δημόσιες υπηρεσίες, αθλητικές εγκαταστάσεις, εμπορικά κέντρα, τράπεζες, ξενοδοχεία και γραφεία.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή ειδικών κατασκευών από μεγάλη ποικιλία υλικών, ξύλο, PVC, Plexi Glass®, μεταλλικές κατασκευές.
Οι δυνατότητες που έχουμε είναι μεγάλες και απεριόριστες διαμορφώνοντας τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη αναλόγως των αναγκών του. Η επεξεργασία του μετάλλου και του πλαστικού είναι κάτι το ιδιαίτερο που χρειάζεται τεχνογνωσία και προηγμένο εξοπλισμό.

ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Η Eurosign διαθέτει μία υπερσύγχρονη μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής που αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες διεθνώς επιφανειακές κατεργασίες του αλουμινίου.

Στηρίζεται στο συνδυασμό κατάλληλης χημικής επεξεργασίας που διασφαλίζει αντοχή έναντι της διάβρωσης και εφαρμογή μεγάλης ποικιλίας αποχρώσεων πολυεστερικών πούδρων που βελτιώνουν τις αντοχές και το αισθητικό αποτέλεσμα του τελικού προϊόντος.